Navigatie

Over

 

Suna Pelle maakt iets moois! En wat voor moois? Handgemaakte en ambachtelijk vervaardigde tassen van streng geselecteerde lederen huiden om tot het mooiste resultaat te komen. De tassen zijn eigen design en kennen een beperkte oplage om zo het unieke karakter te behouden en om klanten zich “speciaal” te laten voelen.

Suna Pelle is altijd op zoek naar uitdagingen om zo bijzondere technieken toe te passen wat het bedrijf steeds weer vernieuwd en bijzonder maakt.

Geen massaproductie maar de techniek en het ambacht staan voorop bij Suna Pelle. Door het unieke karakter zijn het gewilde en geliefde ontwerpen en tassen en zou nagenoeg elke vrouw wel een echte Suna Pelle om haar arm willen hebben.

Suzanne Fluit is de drijvende kracht achter deze jonge onderneming en doet dit met veel passie en plezier. Suzanne is nog maar net afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam als Creatief Vakvrouw en stoomt lekker door.

De vraag naar Suna Pelle tassen neemt toe maar elke tas blijft met dezelfde zorg en aandacht vervaardigd worden want kwaliteit staat hoog in het vaandel.

De tassen zijn vrouwelijk doch stoer, trendy doch tijdloos en vernieuwend doch vertrouwd. 

 

Liefs,
Suna Pelle

Expo HMC te Amsterdam 2016

© 2016 - 2019 Suna Pelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel